Zoeken naar heel lang haar

Uw zoekactie voor heel lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
gisteren
Pijpsletje 36 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oudere heer in de regio
Welke oudere heer kan in de regio ontvangen? Ik ben een bi boy, normaal gebouwd, bottom, en zou heel graag iemand pijpen. Wil jij degene zijn die straks al kreunend in mijn mond spuit? Ik kijk er al naar uit  
gisteren
Franky 49 jaar Limburg - HASSELT
zoek man met grote pik die ik MOET deeptroaten
zoek man met groot stuk waarbij ik regelmatig mijn keel moet laten doorneuken --gag --heel diep -- jij de deugd tot je spuit -liefst hetero man of biman -graag foto van je xl --aub real !!  
gisteren
Geile man 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft bi fun
Ik ben op zoek naar een (liefst) 60+ man die het geil vindt om me te keuren en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Misschien wil je me dan al een eerste geile opdrachtje geven? Daarna kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Ik heb al wat ervaring en kan je inspiratie geven. Zelf moet je zeker niet naakt gaan. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik zoek voor donderdag 16 mei (na 17u). Dscretie en hygiëne gevraagd en  
djkzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
hoi, ik ben op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
gisteren
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Camper/dokter/priester
Hallo ik ben thomas 33 jaar en zoek iemand die kan ontvangen in een camper of caravan, of gwn bij je thuis, ik ga naakt voor u staan en laat me verwennen en of ik verwen u, ik hou van pijpen, trekken, heel graag ontvang ik zaad, Of ik ben graag patiënt of dienaar voor een leuk scenario. Ik val op oudere mannen xxx  
gisteren
ikke 48 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
cum on body
Hoi, ik ben een verzorgde man van 48jr, onbehaard lichaam, gbbs en intiem kaal. Wel maar een klein pietje. Ik ben voor deze avond op zoek en ik wil door zoveel mogelijk mannen worden ondergespoten. Ik lig naakt op zetel en jij trekt jezelf af en je spuit op me borst of buik en daarna vertrek je weer. Je doet dus niets bij mij, je mag wel heel even mijn kale ballen strelen of heel even aan mijn klein pietje voelen.  
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden. Geen vrouw aanwezig. Discreet  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10